Over ons

Tribecca Caribbean Freezone N.V.

Tribecca Caribbean Freezone N.V.

Wij werken uitsluitend met specialisten en bieden verschillende diensten aan.

Heeft u conflict met een Collega/ werknemer?

In bijna alle gevallen is het beter dit op te lossen door middel van mediation in plaats van via de rechter. Het is goedkoper, sneller en partijen gaan beter uit elkaar (of blijven zelfs bij elkaar). Uiteindelijk zijn er 2 winnaars in plaats van een winnaar en een verliezer. 

Het gemeenschappelijk hof van Justitie op de eilanden schrijft hier het volgende over op hun website:

Mediation is een manier om conflicten op te lossen, waarbij partijen zelf, onder begeleiding, samen naar de beste oplossing zoeken. Je kiest voor mediation als je bijvoorbeeld na een conflict nog een goede relatie wilt behouden en partijen bereid zijn om met elkaar te praten.

Mediation kan in bijna elk soort conflict worden toegepast. Denk aan arbeidsconflicten, familie- en consumentenzaken, burenruzies of een geschil met de overheid. Meer weten over mediation? klik hier voor het hele artikel

Wilt u een bedrijf overnemen of vastgoed kopen?

Gediplomeerde en internationaal gecertificeerde onderhandelaars

Wij kunnen u helpen de beste deal te verkrijgen door de inzet van onze gediplomeerde en internationaal gecertificeerde onderhandelaars. De beste investering die u kunt doen als u een dergelijke grote uitgave gaat doen. Ga niet zelf experimenteren maar laat u professioneel begeleiden door een van onze specialisten

Zoekt u bewijzen in een zaak?

Wij kunnen u helpen zaken aan te tonen als dit noodzakelijk is. Doormiddel van gediplomeerde onderzoekers die een vergunning van justitie hebben om onderzoek te mogen doen kunnen wij u zaak enorm versterken. Het draait immers om waarheidsvinding en overtuigen. Geen andere partij op Aruba kan dat beter dan wij.

Het opleidingsniveau verhogen?

Het belangrijkste bij ondernemen maar ook bij werknemers is de juiste beslissingen kunnen nemen. U neemt deze beslissingen altijd op basis van de informatie die u heeft. Des te betrouwbaarder deze informatie is, des te beter kunt u besluiten nemen. Wij kunnen u en uw mensen hierin trainen waardoor zij iedere keer de beste besluiten kunnen nemen.

Wij zijn actief in Europa, Suriname, Aruba en Curaçao.

We hebben daar veel mooie opdrachten succesvol afgerond

In Europa hebben wij kantoren in Belgie, Nederland, Polen, Slowakije, Ukraine, Oostenrijk en in de Tjechische republiek. Wij kunnen in deze landen juridisch advies geven en rechtszaken voor u doen. Onze advocaten zijn opgeleid in diverse rechtsgebieden. Op Curaçao hebben wij een vaste detective waar we veel mee samenwerken. Op Aruba en in Suriname werken we met onze vaste forensisch accountants. 

Heeft u een lokale uitdaging of juist een grensoverschrijdende dan kunnen wij u wellicht helpen. Ook in landen die niet hier genoemd worden hebben wij contacten en kunnen wij veel voor u betekenen. Als we u  niet kunnen helpen, zijn wij ook zo eerlijk u dat te zeggen.

Aruba
suriname

Partners waarmee wij samenwerken

Juridisch

Cottyn advocaten België, Nederland, Polen, Slowakije, Ukraine, Oostenrijk, Tsjechische Republiek, Tribecca Advocaten Nederland

Opleidingen

Leugenacademie Rotterdam, Gouda, Heiloo, Securityacademy, Debatacademie

Onderzoeken

Recherche Inlichtingendienst, Recherchebureau Haaglanden, National security team, VMB recherche, Zenith, RCFA

Heeft u een uitdaging en weet u niet bij wie u hiervoor terecht kunt?