Over ons

Tribecca Caribbean Freezone N.V.

Tribecca Caribbean Freezone N.V.

Wij zijn een modern bedrijf met 3 specialiteiten: Onderzoeken, Opleiden en Consultancy.

Heeft u financiering nodig?

Soms kan het voorkomen dat u met uw bedrijf behoefte heeft aan een financiële injectie. Niet alleen als het slecht gaat maar juist ook om te kunnen groeien. Wij kunnen u helpen met de financiering door op de juiste wijze de plannen aan te leveren bij de financiers.

Toe aan een samenwerkingspartner?

Wij kunnen u helpen met ons enorme netwerk. We gaan samen met u op zoek naar de partij die het beste bij u past. Hierdoor kunt u uw bedrijfsdoelstellingen makkelijker halen. Het is zelfs mogelijk om door ons een achtergrondonderzoek te laten doen zodat u weet met wie u in zee gaat.

Zijn uw contracten waterdicht?

Bedrijven lopen enorme risico’s als het gaat om contracten. Geen enkel risico is zo groot als een juridisch risico. Wilt u deze risico’s verkleinen? Laat ons uw contracten screenen zodat u weet waar risico’s beperkt kunnen worden.

Indien gewenst kunnen wij complicemanagement binnen uw organisatie implementeren.

Het opleidingsniveau verhogen?

Het belangrijkste bij ondernemen maar ook bij werknemers is de juiste beslissingen kunnen nemen. U neemt deze beslissingen altijd op basis van de informatie die u heeft. Des te betrouwbaarder deze informatie is, des te beter kunt u besluiten nemen. Wij kunnen u en uw mensen hierin trainen waardoor zij iedere keer de beste besluiten kunnen nemen.

Wij zijn actief in Europa, Suriname, Aruba en Curaçao.

We hebben daar veel mooie opdrachten succesvol afgerond

In Europa hebben wij kantoren in Belgie, Nederland, Polen, Slowakije, Ukraine, Oostenrijk en in de Tjechische republiek. Wij kunnen in deze landen juridisch advies geven en rechtszaken voor u doen. Onze advocaten zijn opgeleid in diverse rechtsgebieden. Op Curaçao hebben wij een vaste detective waar we veel mee samenwerken. Op Aruba en in Suriname werken we met onze vaste forensisch accountants. 

Heeft u een lokale uitdaging of juist een grensoverschrijdende dan kunnen wij u wellicht helpen. Ook in landen die niet hier genoemd worden hebben wij contacten en kunnen wij veel voor u betekenen. Als we u  niet kunnen helpen, zijn wij ook zo eerlijk u dat te zeggen.

Aruba
suriname

Partners waarmee wij samenwerken

Juridisch

Cottyn advocaten België, Nederland, Polen, Slowakije, Ukraine, Oostenrijk, Tsjechische Republiek, Tribecca Advocaten Nederland

Opleidingen

Leugenacademie Rotterdam, Gouda, Heiloo, Securityacademy, Debatacademie

Onderzoeken

Recherche Inlichtingendienst, Recherchebureau Haaglanden, National security team, VMB recherche, Zenith, RCFA

Heeft u een uitdaging en weet u niet bij wie u hiervoor terecht kunt?